Adnan İnanıcı dualarla anıldı

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ve Gaziantep’te hayırsever yönüyle de bilinen, eğitim ve sağlık alanında önemli yatırımlara imza atan Adnan A.Ş.’nin Kurucusu Merhum Adnan İnanıcı, vefatının 1.yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ve Gaziantep’te hayırsever yönüyle de bilinen, eğitim ve sağlık alanında önemli yatırımlara imza atan Adnan A.Ş.’nin Kurucusu Merhum Adnan İnanıcı, vefatının 1.yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Anma törenine, Adnan İnanıcı’nın yakın arkadaşı olan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’de katıldı. Uzer ve Şahin, merhum işadamı İnancı’nın çocukları Enver, Adnan Buğra ve Duygu, Genel Müdür İhsan Öztürkmen ve şirket çalışanlarını anma töreninde yalnız bırakmadı.

ENVER İNANICI “ACIMIZ İLK GÜNKÜ GİBİ TAZE”

Mezarı başında düzenlenen anma töreninde konuşan oğlu ve aynı zamanda Adnan Group Yönetim Kurulu Başkanı Enver İnanıcı, Adnan İnanıcı’nın yeri doldurulamayacak, hayırsever ve başarılı bir iş hayatı olan, örnek bir kişilik olduğunu belirterek, babalarını kaybetmenin acısını ilk günkü gibi hissettiklerini ifade etti. Enver İnanıcı “Ailemizin değerli büyüğü canımız, en kıymetli varlığımız babamız Adnan İnanıcı aramızdan ayrılalı tam bir yıl oldu. Bizlere örnek olan babamızın yokluğuna bir türlü alışamadık. Babamın bizlere öğrettiği değerlerden ve ilkelerde asla taviz vermedik, vermeyeceğiz. Babamın göstermiş olduğu yolda yürümeye ve ilkelerini yaşatmaya devam edeceğiz. Ayrıca babamızın yapmış olduğu hayır işleri de kaldığı yerden devam ettiriyoruz. Sadece iş hayatında değil, hayırseverlik yönüyle de örnek alınacak bir insandı. O’nun ilkeleri ve prensiplerinden yola çıkarak başlattığımız, babamızın adını taşıyan İmam Hatip Ortaokulu’nun da açılışını da yakın bir zamanda gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

UZER “İNANIYORUM Kİ, EVLATLARI DA O’NUN İZİNDEN GİDECEKTİR”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer ise, yakın arkadaşı olan Adnan İnanıcı’nın çok değerli bir insan olduğunu ve kendisini hayatı boyunca unutmayacağını ve hep güzel dilekler ile anacağını söyledi. Uzer “İnanıcı ailesini yakınen tanıyorum. Gaziantep için güzel yatırımları var. İnanıyorum ki, evlatları da O’nun bıraktığı yerden, aynı kararlılıkla gerek hayırsever yatırımlarını, gerekse başarılı iş çizgisini devam ettirecektir” dedi.

ŞAHİN “ADNAN İNANICI GAZİANTEP SEVDALISIYDI”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de Gaziantep’in çalışkan, çok değerli bir hayırsever işadamını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek “Şehrimiz, önemli bir işadamını, kent milliyetçisini kaybetti. Ailesine bir kez daha sabır diliyorum. Adnan İnanıcı’yı uutmayacağız” diye konuştu.

KADOOĞLU AİLESİ’NDEN VEFA

Anma töreninde, İnanıcı’nın mezarı karanfillerle süslendi. Dualar okundu. Ailesinin yanı sıra Adnan Group bünyesinde birlikte mesai yaptığı personeller de O’nun için bol bol dua etti.

Bu arada, Kadooğlu ailesinin tüm fertleri ve Kadooğlu Grup’un üst düzey yöneticileri de, sağlığında iyi dostluklar kurdukları Adnan İnanıcı’nı vefatının 1.yıldönümünde unutmayarak, anma törenine katıldı ve İnanıcı Ailesinin üzüntülerini paylaştı.

18 Haz 2018 - 15:35 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.