Anka’ya güçlü bir isim daha katıldı

Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Özel Gaziantep Anka Hastanesi, konusunda deneyimli ve uzmanlaşmış hekimleri kadrosuna dahil etmeye devam ediyor.

Hasta memnuniyeti odaklı anlayışı ile güvenli ve nitelikli sağlık hizmetini hastalarına sunmaya özen gösteren Özel Gaziantep Anka Hastanesi hekim kadrosuna yeni bir isim daha ekledi. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Işık, Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Doç.Dr. Mustafa Işık, 1977 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gaziantep’te tamamlayan Doç. Dr. Işık, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı. 2003 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimine başlayan Doç. Dr. Işık, 2008 yılında uzman doktor ünvanı aldı. Askerliğini Gökçeada Komando Alayı’nda yaptıktan sonra 2009 -2010 yılları arasında Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mecburi hizmet görevini yerine getiren Doç. Dr. Işık, 2011 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nde Yardımcı Doçent olarak göreve başladı. 2015 yılında Doçentlik ünvanı alan Doç. Dr. Mustafa Işık’ın ilgi alanları Erişkin Ortopedi ve Çocuk Ortopedisi ‘dir.

Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde spinal cerrahi (omurga cerrahisi), omurga tümörleri, kemik erimesine ve travmaya bağlı omurga çökmeleri ve kırılmaları, artroskopik cerrahi, genel protez ameliyatları ve erişkin eklem hastalıkları, pediatrik ortopedi (çocuk kalça çıkıkları ve ayak eğrilikleri), travma hastalıkları ve travma cerrahisi, el cerrahisi ,ayak ve ayak bileği cerrahisi , ortopedik deformite düzeltici cerrahi, spor fizyolojisi ve spor cerrahisi, PRP gibi birçok alanda işlem başarıyla yapılıyor.

09 Tem 2018 - 07:52 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.