Bumba kids Gaziantep’te açıldı

Türkiye’nin En Büyük Konsept Çocuk Mağazası Bumba kids Gaziantep’te açıldı

Gaziantep’te hizmete giren Türkiye’nin en büyük konsept çocuk mağazası Bumba Kids aralarında Gaziantep milletvekili Sn. Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Sn. Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi , Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Sn Mehmet Yılmaz Müsiad Başkanı Mehmet Çelenk ve daha birçok değerli ziyaretçinin katılımları ile kapılarını hizmete açtı. Açılışta konuşan Gaziantep Milletvekili Sn Nejat Koçer; Gaziantep’e yaptıkları bu güzel hizmetten dolayı Kaya ve Çakır ailelerine teşekkür ederken mekânın sağlayacağı istihdam, oluşturacağı marka değeri ve Gaziantep ekonomisine katkısından dolayı müteşekkir olduğunu belirtti. Etkinliğe Halkın da ilgisi oldukça yoğundu. Sihirbazlık Showları ile Ünlü jonglör ve Sihirbazlar Kerem esen ve Bilgehan duman eğlenceli dakikalar yaşattı.

Mağaza 2000 m2 kapalı alanda Konsept bir tasarım olarak hizmet vermekte olup bünyesinde 0-16 yaş aralığında tüm giyim tekstil ve araç gereç ile Bumba Cafe ve Bumba Oyun Parkı bulundurmaktadır.

24 Nis 2018 - 10:42 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.