Dedas uyardı

Gaziantep Basketbol Başantrenörü Stefanos Dedas, Yunanistan ekibine karşı özellikle dönüm noktalarında ataklara iyi cevap verip galip geldiklerini söyledi. Dedas bu maçı unutup bir an önce lige adapte olacaklarını söyledi.

Basketbol adına iyi işler yaptıklarını anlatan Dedas, daha iyi olabileceklerine işaret etti. Şampiyonlar Ligi ve Süper Ligi bir arada götürmenin zorluğuna değinen Dedas, "PAOK galibiyetine sevinecek zamanımız dahi yok. O yüzden hemen lige odaklanmak zorundayız. Hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe gibi güçlü bir ekiple karşılaşacağız. Şu an tek düşüncemiz Fenerbahçe maçı. Buna odaklanıp çıkışı sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.

19 Eki 2017 - 19:35 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.