Denizli hocasından Gaziantep’te istifa sinyali

Denizlispor Teknik Direktörü Reha Kelam Erginer, görevine son verebileceğini belirterek, "Denizlispor’un menfaati neyse ben onu her zaman yapmaya hazırım. Tabi görevi de bırakabilirim" dedi.

TFF 1. Lig’in 16. haftasında Denizlispor, deplasmanda karşılaştığı Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Denizlispor Teknik Direktörü Reha Kelam Erginer, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Erginer, görevi bırakabileceğini vurgulayarak, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Rakibimiz ilk yarı 10 kişi kaldı. Uzun bir süre 10 kişiye karşı oynadık gol pozisyonları da var. Ben buraya kısa vadeli işler için gelmedim bunu defalarca da söyledim. Ama kötü bir gidişat var. Bu takımın hocasıyım. Takımlarda zaman zaman sıkıntılar oluyor. Bazen başlangıç hedeflerimizle süreç birbirini tutmuyor. Sanki burada da böyle bir durum var. Bir durum değerlendirmesinin kesin gerekli olduğunu düşünüyorum. Hocalarda futbolcular da gelip geçicidir bizler profesyoneliz. Bu profesyonelliğin gereğini herkes yerine getirmeli. Saha içinde oyuncular saha dışında da biz. Herkes giydiği formanın hakkını vermeli. Nerede olduğunun farkında olmayan oyuncular var. Benim canımı sıkan saha içindeki bazı oyuncuların durumu. Döner dönmez yönetimle oturup konuşacağım. Kendi durumumu da gözden geçireceğim. Denizlispor’un menfaati neyse ben onu her zaman yapmaya hazırım. Tabi görevi de bırakabilirim."

16 Ara 2017 - 17:03 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.