Düşler engel tanımaz

Özel Ünsal Ören Eğitim Kurumları, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi Engelsiz İstihdam Merkezi’ni ziyaret ederek tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Ünsal Ören Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ören ile Sağlık Koleji öğrencilerinin katıldığı programda Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hulusi Kalender Engelsiz İstihdam Merkezi ile ilgili bilgi verdi.

İş-kur İl Müdürlüğü ile ortak olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Kalender, “Amacımız engelli vatandaşlarımızın kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürebilmeleri, üretken, bağımsız, özgüvenleri tam, aile ve ülke ekonomisine katkı sağlayan bireyler haline getirilmesidir” dedi.

Ali Ören ise engelsiz yaşam adına yapılan projeleri takdirle karşıladıklarını ve bu anlamda kurum olarak destek olmaya devam edeceklerini dile getirerek “Bir eğitim kurumu olarak kurulduğumuz günden bu yana başta engelli vatandaşlarımız olmak üzere dezavantajlı bütün toplum kesimleriyle gerek eğitim gerekse de yaşamın diğer alanlarında dayanışma içinde olmaya büyük özen gösteriyoruz” dedi.

Engelsiz İstihdam Merkezinde bulunan Engelsiz Atölyeleri gezen öğrenciler, kursiyerlerin ürettikleri ürünleri inceledi.

Ziyaret Ünsal Ören Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ören’in Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hulusi Kalender’e çiçek takdiminde bulunması ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.