Eğitimciler akşam yemeğinde bir araya geldi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) tarafından organize edilen akşam yemeğinde, eğitim camiasından; öğretmenler, kolej müdürleri, rehber öğretmenleri ve dershane yöneticileri bir araya geldi.

REKTÖR YILMAZ EĞİTİMCİLERLE BULUŞTU

Sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında HKÜ tarafından her yıl yapılan ve gelenekselleşen eğitimcilerle akşam yemeğinde HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, eğitimcilerle buluştu. Yemeğe katılan konuklarıyla ayrı ayrı ilgilenen Yılmaz, yemeğe katılan öğretmenler ve yöneticilerle karşılıklı sohbet etti.

Rektör Yılmaz, üniversite olarak eğitimi önemsediklerini ve lise çağında eğitim gören öğrencilerin daha iyi bir eğitim almaları için üstlerine düşeni yapmaya her zaman açık olduklarını belirtti. Ayrıca Yılmaz; Gaziantep’in eğitimde daha iyi yerlere gelmesi için dezavantajlarının ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı.

“HER GEÇEN YIL BAŞARI GRAFİĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDİYOR”

Üniversite olarak yaptıkları ve yapacakları faaliyetlerden de bahseden Yılmaz, HKÜ’ye olan ilgi için teşekkür ederek: “HKÜ tarafından her yıl yaptığımız, gelenekselleşen yemeğimizde, siz değerli eğitimcilerle bir araya gelmekten onur duyuyoruz. Üniversitemiz yenilikçi, girişimci ve proaktif bir üniversitedir. Üniversitemiz, yeniliklere daima açık olan, başarısını her geçen yıl arttırarak sürdüren bir kurumdur. TÜBİTAK tarafından, üniversitelerin girişimcilik ve yenilikçilik performanslarına göre sıralandığı “Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi 2017” yılı sıralamasında on basamak yükseliş gösterdik. Buradan da anlaşılacağı gibi her geçen yıl başarı grafiğimiz artarak devam ediyor.

Üniversitemizin kapıları sizlere daima açıktır. Üniversitemizin yükselişinde, siz değerli eğitimcilerin emek ve katkıları unutulamaz. Bize verdiğiniz destekler için teşekkürü bir borç bilirim ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak daima yanınızda olaya devam edeceğiz. Siz değerli eğitimcilere destek için de elimizden gelen gayreti daima göstereceğiz” dedi

04 Oca 2018 - 10:16 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.