En fazla bebek Şahinbey'de dünyaya geliyor

Gaziantep Üniversitesi’nde dünya ya gelen Sibel- İbrahim Esen çiftinin beşiz bebeklerini AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, önceki gün Gaziantep Üniversitesi’nde dünya ya gelen Sibel- İbrahim Esen çiftinin beşiz bebeklerini AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte ziyaret etti.

Daha önce 2 çocuğu bulunan Sibel- İbrahim Esen çiftinin 1'i kız 4'ü erkek beşiz bebeklerini ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, minik beşizlerle yakından ilgilenip aile ile sohbet ettiler.

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ

Esen çiftini beşiz çocuklarından dolayı tebrik eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, “Öncelikle Sibel- İbrahim Esen çiftini tebrik ediyorum. Bebeklerimizin bahtları açık olsun. Tabi bunlar Gaziantep’imizin evlatları. Bizlerde onların her zaman yanlarında olacağız” dedi.

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, aileye destek olacaklarını belirterek, “Bebeklerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çocuklarımız çok sağlıklılar. Doktorlarımız ve ekiplerine çok teşekkür ederiz. Çocuk çok önemli ve aile çok önemli. Burada çocuklarımızın sağlıklı büyümesi için gerekli her şey yapılıyor. Bizler de yerel yönetimler olarak ailenin ihtiyaçları doğrultusunda neler yapılması gerekiyorsa yapmaya ve bununla alakalı süreci takip etmeye geldik. 5 evladı büyütmek kolay değil, sosyal destek gerekiyor. Biz belediyeler olarak çeşitli projelerle her bebeğimize 'Hoş Geldin Bebek' diyerek gidiyoruz. Şimdi beşizimiz olunca bu desteği beş katına çıkarmak durumundayız. Her türlü desteği vereceğiz. Bebekler, bizim bebeklerimiz. İnşallah bebeklerimiz güzel bir şekilde yetişecekler” dedi.

EN FAZLA BEBEK ŞAHİNBEY’DE DÜNYAYA GELİYOR

Ziyarette bebeklere altın hediye ederek aile ile sohbet eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Öncelikle çiftlerimizi tebrik ediyorum. Allah sağlıklı sıhhatli büyütsün. Şuanda en fazla bebek Şahinbey’de doğuyor ve yılda 23.000 bebek dünyaya geliyor. Başkanımızın da ifade ettiği gibi Hoşgeldin Bebek Projemizle 90.000’in üzerinde bebeği evinde ziyaret ederek annelere eğitim verdik. İnşallah beşiz bebeklerimizde sağlıklı bir şekilde büyür ve vatana millete hayırlı birer evlat olurlar” dedi.

03 Tem 2018 - 14:25 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.