Fadıloğlu'ndan merhamet eli

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri kapsamında Karşıyaka Mahallesi’nde ikamet eden aileye misafir oldu.

Ailenin sorunlarına ortak olan Başkan Fadıloğlu, çocuklarla yakından ilgilenerek, çeşitli hediyeler sundu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, misafir olduğu her evde ailelerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Karşıyaka Mahallesi’nde 4 yıl önce eşini kaybeden ve 4 çocuğu ile birlikte yaşayan Döne Aksoy’u evinde ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ailenin sorunlarını dinledi. Çocuklar ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, çocuklara eğitim hayatlarıyla ilgili önemli tavsiyelerde bulundu ve çeşitli hediyeler armağan etti.

AİLELERİMİZDEN HAYIR DUASI ALIYORUZ

Ziyarette açıklamada bulunan Başkan Fadıloğlu, “Fırsat buldukça ilçe sınırlarımız içerisinde ikamet eden ailelerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Bugün de Döne hanımı evinde ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözmek adına bu ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. Döne hanımın çocuklarıyla birlikte mutlu, sağlıklı, mutlu bir ömür geçirmesini diliyorum. Allah, birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Ziyaretlerimizde ailelerimizden hayır duası alıyoruz. Bize evlerinin kapısını açan ve en iyi şekilde misafir eden Döne hanıma yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

16 Mar 2018 - 15:51 - Kadın

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.