GAGİAD’dan kitap bağışı

Gaziantep Araban Merkez Ortaokulu'na laboratuvar malzemesi ve kitap bağışında bulunmak üzere ziyaret edildi. Ziyarette GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, Yönetim Kurulu Üyeleri ve GAGİAD üyeleri hazır bulundu.

Gaziantep Genç İşadamları Derneği(GAGİAD)tarafından Merkez Ortaokulu' ziyaret edilerek, okulun laboratuvarına malzeme ve kitap bağşında bulunuldu. Gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, "GAGİAD olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da eğitime önem ve destek vermeye devam edeceğiz dedi. Eğitim sürecinde yeterli ve eşit imkanlara sahip olmayan okullara ulaşarak, öğrencilerin eğitim hayatlarındaki ihtiyaçlarını gidermek derneğimiz için çok önem taşımaktadır,çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi. Araban Merkez Ortaokulu Müdürü Mesut Salman ise GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel'e destek nedeniyle teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

19 Eyl 2018 - 19:13 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.