GAİB'te ihracat verimliliği anlatılacak

GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz ihracatçı firmaların mutlaka bu eğitime katılmaları gerektiğini ifade ederek sürdürüle bilir ihracat için firmaların gelişmeler ve yeniliklere ayak uydurması gerektiğini ifade etti.

GAİB’te Şirketlerde İhracat Verimliliği Geliştirme Uygulamaları Eğitimi düzenleneceğini ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz ihracatçı firmaların mutlaka bu eğitime katılmaları gerektiğini ifade ederek sürdürüle bilir ihracat için firmaların gelişmeler ve yeniliklere ayak uydurması gerektiğini ifade etti.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) ve Gaziantep TİMTEB Girişim Merkezi tarafından 27 Şubat 2018 Salı günü, 13.30 – 16.30 saatleri arasında GAİB Hizmet Binası’nda “Şirketlerde İhracat Verimliliği Geliştirme Uygulamaları” eğitimi düzenleneceğini ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz eğitimin verimli geçeceğine ve yüksek katılım beklendiğini ifade ederek “2018 ihracat hedeflerimizi yakalayabilmemiz ve sonraki yıllarda ihracatta sürdürülebilir artışın devamlılığı için gerek dünya genelinde farklı ülkelerdeki yeni uygulamalar gerekse ülkemizde özellikle bakanlığımızın ihracatçı firmalarla ilgili yeni uygulamalarının anlatılacağı bu eğitime firmalarımızın katılımını bekliyoruz” dedi.

GAİB hizmet binasında ücretsiz olarak düzenlenecek eğitim; dış ticarette ödeme yöntemleri, en güvenli ödeme sistemi: Akreditif, akreditif türleri, akreditifte teyidin önemi, akreditif açma/kabul etme ve okuma, akreditifte dikkat edilmesi gereken noktalar konularını içeren eğitime katılmak isteyenlerin http://www.gaib.org.tr/forms/sirket_verimlil

22 Şub 2018 - 10:02 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.