Film gibi

Gaziantep dün film gibi bir kovalamaca sahne oldu. Dur ihtarına uymayan araçtakiler polise ateş ederek kaçmaya başladı. Motosikletli polis ekipleri ile çok sayıda araca çarpan zanlılar 2 polisi de yaraladı.

Gaziantep’te polisin dur ihtarına uymayan otomobil, motorize polis otosuna çarparak kaçtı. Kendisini kovalayan polis ekiplerine ateş de açan şahıslar, kovalamaca sonucunda yakalandı.

Yukarıbayır Mahallesi'nde polisin dur ihtarına duymayan araç, hızla polisten kaçmaya başladı. Kendisini kovalayan motosikletli yunus ekiplerine de çarpan araç, kovalamaca esnasında birçok araca da çarparak zarar verdi.

Çıkışları kapatılan ara sokaklarda kıstırılan otomobil Sakarya Mahallesi'nde kaza yapınca 2 şahıs araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başladı. İzlerini kaybettirmek isteyen şahıslar polise ateş açarak peşine bırakmayan ekiplerden kurtulmaya çalıştı. Polisle çatışan zanlılar, ekiplerin ısrarlı takip ve kovalamacası ile yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Polis tarafından yapılan incelemede otomobilin ve üzerindeki plakanın çalıntı olduğu belirlenirken, plakanın rakam grubunda yer alan 9 rakamının izole bantla 8 rakamı haline getirildiği tespit edildi. Olay esnasında otomobilin çarptığı 2 polis memuruna da hafif yaralandığı iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.