Gaziantepspor’a sağlık sponsoru

Gaziantepspor oyuncuları ve teknik kadronun 2018-2019 sezonu öncesi genel sağlık kontrolleri sağlık sponsoru Özel Deva Hastane’sinde yapıldı.

Sabah erken saatlerde başlayan sağlık kontrollerinde öncelikle kan değerlerine bakılan futbolcular, ardından solunum ve efor testlerinden geçtiler. Daha sonra sırasıyla Özel Deva Hastane’si Uzman Doktorları tarafından yapılan Ortopedi, Genel Cerrahi, İç Hastalıkları, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz ve Göz muayenelerinden geçen sporcular ve teknik ekip sağlık kontrolleri tamamlandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Özel Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Beyhan Tahmazoğlu'na, Doktorlarına ve tüm hastane çalışanlarına vermiş oldukları destek ve göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” denildi.

18 Ağu 2018 - 00:05 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.