Gaziantep'te kahreden ölüm

Gaziantep'te yaşayan Yusuf Çello, 2016 yılında soğuk algınlığı şikayetiyle gittiği hastanede uygulanan tüm tedavilere rağmen hastalığı geçmeyince bu kez kalp yetmezliği teşhisi konuldu.

Geçmeyen soğuk algınlığı nedeniyle gittiği hastanede kalp yetmezliği teşhisi konan ve 2 yıldır kalp nakli bekleyen Yusuf Çello vefat etti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve fenomen olan 18 yaşındaki Yusuf ,memleketinde dualarla defnedildi.

Gaziantep'te yaşayan Yusuf Çello, 2016 yılında soğuk algınlığı şikayetiyle gittiği hastanede uygulanan tüm tedavilere rağmen hastalığı geçmeyince bu kez kalp yetmezliği teşhisi konuldu. Gaziantep'ten İstanbul'daki Dr. Siyami Ersek Göğüs ve Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisine başlandı.

Kalp nakli yapılması gerektiği belirtilen Çello, 2.5 yıldır kaldığı İstanbul'da umutla tedavi olabilmeyi ve kendisine uygun kalbin bulunmasını bekledi. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Çello, internet ortamında başlatılan kampanya ile tüm ülke genelinde tanındı. Kendisi için konserler düzenlenen Çello'yu, o dönemde Beşiktaş'ta oynayan ünlü oyuncu Cenk Tosun da ziyaret ederek destek vermişti.

Paylaşımları ile de fenomen olan 18 yaşındaki Yusuf Çello'nun kalbi, 2 yıl dayanabildi. Vefat eden Yusuf Çello'nun cenazesi, Gaziantep'teki Yeşilkent Camii'nde cuma namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından gözyaşı ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Yeşilkent'teki aile mezarlığına defnedilen Yusuf Çello'nun amcası Bekir Çello, "Yusuf, 2.5 senedir İstanbul'da hastanede tedavi gördü. Uygun kalp bulunmadığından son 2-3 aydır, Gaziantep'e ailesinin yanına gelmek istedi. 'Ölürsem, ailemin yanında öleyim' dedi. Yaşadığımız acıyı biz biliyoruz. Çok aktif bir çocuktu, sevilen bir çocuktu. Ünlü oyuncular da ziyaretine gelmişti, destek olmak amacıyla. Kalp bulunamadığından fazla yaşayamadı" diye konuştu.

13 Tem 2018 - 15:45 Gaziantep- Gaziantep Haber

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.