Gaziantep’te pes dedirten hastalık

Gaziantep'te yol kenarında telefonla konuşan vatandaşın cep telefonunu, motosikletli 3 kapkaççı tarafından çalındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Şahinbey ilçesi Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. Yolun kenarında telefonla konuşan vatandaşın cep telefonu motosikletli 3 kapkaççı tarafından çalındı. Olayın şüphelileri O.Ü., İ.İ. ve C.S. önce çevredeki güvenlik kameralarına, ardından polis ekiplerine yakalandı. Telefonunu çaldıran vatandaşın polise başvurmasıyla birlikte Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, konuyla ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, olay yerindeki kameraları tek tek inceledi. O.Ü., İ.İ. ve C.S. isimli şüpheliler polis tarafından gözaltına aldı. O.Ü. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, İ.İ. ve C.S. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

20 Eyl 2018 - 16:01 Gaziantep- Gaziantep Haber

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.