Gaziantep'te polisten kaçan çalışan şahıs katil zanlısı çıktı

Gaziantep'te polisten kaçmaya çalışan şahıs, kovalamaca sonucu yamalandı. Gözaltına alınan şahsın hırsızlık zanlısı olduğu ortaya çıktı.

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Eydibaba Mahallesi'nde bulunan tünel alt geçidinde durumundan şüphelenilerek durdurulmak istenen bir şahıs, ara sokaklarına doğru kaçtı. Polislerin kovalamacası ile yakalanan F.A. isimli şahıs gözaltına alındı. Şahsın yapılan üst aramasında değeri 12 bin TL olan ziynet eşyası ile 120 TL para ele geçirildi.

Konu ile ilgili yapılan araştırmalarda, şahsın Şahinbey ilçesi Kavaklık Mahallesi'nde bir evde aynı gün yaşanan 12 bin TL değerinde ziynet eşyası ile 200 TL paranın çalınması olayının zanlısı olduğu ortaya çıktı.

Şahıs sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.