Gazişehir seri peşinde

Spor Toto 1. Lig’in 6. Haftası’nda deplasmanda Eskişehir ile oynayacak olan Gazişehir Gaziantep seriyi sürdürmek istiyor.

Kırmızı siyahlılar son hazırlıklarını tamamlayarak bu kente gitti. Eskişehir Yeni Stadı’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 16.30’da başlayacak ve mücadeleyi Kadir Sağlam yönetecek.

Kırmızı siyahlılar Gaziantep’te ki hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde yapılan antrenman oldukça neşeli geçti. Kırmızı siyahlı futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyeti sevindirdi.

ZOR BİR DEPLASMAN OLACAK

Teknik direktör Yalçın Koşukavak rakiplerinin durumunun kimseyi aldatmaması gerektiğini savunarak, "Eskişehir takımı çok koşan ve mücadele eden bir ekip. Kalitenizi ortaya koyabilmek için en az Eskişehirspor oyuncuları kadar koşup mücadele etmeniz gerekiyor. Eskişehir deplasmanı zorlu. Çünkü Eskişehir taraftarı takımına ciddi bir destek veriyor.Rakibimizi iyi analiz edip, ona göre hazırlandık. İnşallah 90 dakika sonunda kazanan taraf olarak sahadan ayrılırız” dedi.

Gazişehir Gaziantep’te Eskişehir maçı öncesi sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor.

22 Eyl 2018 - 00:01 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.