‘Gönül Adımları’ Gaziantep’te

Ak Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen ‘Sosyal Politikalarda Gönül Adımları’ adlı etkinlik yarın Gaziantep’te düzenlenecek.

Şehrin kanaat önderleri, akademisyenleri, STK Temsilcileri ve çeşitli heyetlerin yer alacağı çalıştaya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da katılacak.

Partiden yapılan açıklamada etkinlikle vatandaşların sorun, talep ve görüşlerinin birebir kendilerinden dinlenmesi, çalışmaların bilimsel analiz ve raporlamalarının yapılarak kenti kalkındırmanın yolunun aranacağı kaydedildi.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

“İktidara geldiğimiz 2002 yılından bu yana, gerçekleştirdiğimiz dönüşüm ve yeniliklerle Türkiye ‘de sosyal devlet anlayışı ilk kez AK Parti döneminde inşa edilmiştir. 2002 öncesi Türkiye’sinde sosyal devlet ilkesi Anayasa’da sadece bir ibare olarak kalmış, uygulanabilirliği oldukça düşük seyretmiştir. Milletin yönetime el koymasıyla eğitimden sağlığa; aileden engelliye toplumun her kesimini kucaklayan AK Parti, ‘Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir.’ düsturu ile milletimize hizmet anlayışını hayata geçirmiştir. Aradan geçen 16 yıllık kutlu yürüyüşün devamında Partimizin ülkemize ve milletimize kazanımları katlanarak devam etmiştir.

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak, Türkiye’nin her yerinde sosyal politikalar alanındaki çalışmaları ve yereldeki etkinliğini milletimizden dinlemek adına ‘Sosyal Politikalarda Gönül Adımları’ projesini başlatarak kutlu yürüyüşümüzü devam ettiriyoruz. Söz konusu projemizle daha güçlü sosyal politikaların uygulanması, illerimizin gelişimi ve kalkınmasına katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Bu çerçevede vatandaşlarımızla bir araya gelerek kazanımlarımızı değerlendirmek, uygulamaları yerinde görmek, mevcut durumun tespitini milletimizle istişare etmek öncelikli konularımız arasındadır.

Sosyal Politikalarda Gönül Adımları’nın sıradaki durağı Gaziantep olacaktır. 4 Şubat’ta şehrimizin kanaat önderleri, akademisyenleri, STK Temsilcileri ve çeşitli heyetlerle ‘Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Gaziantep’i Dinliyoruz’ denilerek; vatandaşlarımızın sorun, talep, görüş ve önerilerini birebir kendilerinden dinlenecek, çalışmaların bilimsel analiz ve raporlamalarını yaparak şehrimizi kalkındırmanın yolu bizzat Gaziantep’te aranacaktır. Çalıştay şeklinde yapılacak ve bir gün sürecek program sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki bölümden oluşacaktır. İlk bölümde on kişiden oluşan ve farklı konuların istişare edildiği yuvarlak masalarda ‘Gaziantep’ konuşulacaktır. Tartışma sonrasında her masanın moderatörleri elde edilen bulgularla kısa bir sunum gerçekleştirecek, sunumların ardından bilimsel veriler toplanacaktır. Programın ikinci bölümünde ise Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Öznur Çalık’ın başkanlığında ilimizde çeşitli ziyaretler gerçekleştirilecektir.

Türkiye’nin 81 ilinde yapılması düşünülen ‘Gönül Adımları’ projesi ile her bir vatandaşımızla gönül köprülerini kurmayı ve onların kalplerine dokunmayı kendine şiar edinen Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak 4 Şubat’ta Gaziantep halkı ile kucaklaşmayı ümit ediyor, projemizin Gaziantep’e ve bölge halkına hayırlı olmasını temenni ediyoruz”

02 Şub 2018 - 16:46 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.