GSO heyeti Tayvan’da

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Tayvan Ticaret Merkezi (TAITRA) işbirliğinde, plastik ve ayakkabı sektör temsilcilerinin katılımlarıyla TAIPEI PLAS ve SHOETECH TAIPEI fuarlarına sektörel ticaret heyeti organizasyonu düzenlendi.

Heyet, organizasyon kapsamında fuar ziyaretleri yaparak GSO ile Tayvan Ticaret Merkezi arasında işbirliği toplantısı gerçekleştirdi. GSO Meclis Üyesi Nevzat Kara, Tayvan Ticaret Merkezi Direktörü Thomas Huang’ın katılımlarıyla Gaziantep Sanayi Odası ile Tayvan Ticaret Merkezi arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Anlaşma ile iki kurum arasında var olan ticari ilişkilerin önümüzdeki dönemde daha da arttırılması kararlaştırıldı.

Gaziantep sanayisi ve Gaziantep Sanayi Odası’nın faaliyetlerinin tanıtıldığı toplantıda ikili iş görüşmeleri de gerçekleştirildi.

GSO heyetini Tayvan’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Tayvan Ticaret Merkezi Direktörü Thomas Huang, “Önümüzdeki dönemde yeni fuarlarda bir araya gelelim, işbirliklerimizi güçlendirelim” dedi.

15 Ağu 2018 - 21:53 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.