Helin cinayetinde kan donduran iddia!

Helin Palandöken’i katleden Mustafa Yetgin’in , cinayeti 2 gün içinde planladığı, internetten aldığı silahı ve bıçakları hediye paketi içinde sakladığı iddia edildi.

İstanbul Pendik’te geçen cuma yaşanan Helin Palandöken cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Mustafa Yetgin tarafından okul çıkışında katledilen Palandöken’in kuzenleri, isimlerini gizli tutarak Sabah’a konuştu. Yetgin’in (21) silahı hediye paketinde götürdüğü ortaya çıktı.

Palandöken’in yakınlarının şunları söyledi;

Her şeyi ayarlamış: Biz anlayamıyoruz bu kadar kolay ruhsatsız silah sahibi olmayı. Bu silahları satanlar bu suçun ortağı. Bunların bir denetimi yok mu? Bir gün öncesinden sipariş etmiş ve almış. Helin’imizi öldürmesi iki gün sürdü.

Vurmadan bir gün önce Mustafa, Helin’i aramış ve haber yollamış. ‘Gelsin hediyelerini alsın’ diye. Bir kutunun içine hazırlamış. Silah ve bıçak koymuş. Her şeyi ayarlamış. Gitmemiş Helin. Zaten vurduğu gün arabada götürürken de silahı kutu içinde götürmüş. Araçta onunla beraber olan kişileri de kandırmış.

Havaya ateş açana adli kontrol: Helin Palandöken’in cenaze töreni sırasında yaşanan arbedede havaya 4-5 el ateş açan S.A.K. (20) yakalandı. Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı’na gönderilen S.A.K.’nın savcılık tarafından “Cenaze töreninde havaya ateş etmek suretiyle genel güvenliği kasten tehlikeye düşürme” suçlamasıyla tutuklanması istendi. Ancak S.A.K. nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

17 Eki 2017 - 10:08 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.