İYİ Parti’den Mehmetçiğe kan bağışı

İYİ Parti Gaziantep İl ve İlçe teşkilatları Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de sürdürdüğü “Zeytin Dalı” operasyonuna katılan Kahraman Mehmetçiğe destek olmak amacıyla kan bağışında bulundu.

İyi Parti İl binası önünde toplanan partililer, Türk Kızılay’ına bağlı Kan alma aracı içerisinde kan bağışında bulundu.

İl ve ilçe yöneticileri ile birlikte bir çok parti üyesi de kan bağışı kampanyasına katılırken İl Başkanı İzzettin Şahin yaptığı açıklamada, “Milli birlik ve beraberliğimize, vatanın bölünmez bütünlüğüne kasteden terör unsurlarına karşı Afrin’de ve bütün sınırımız boyunca Kahraman Türk Askeri görevini tüm dünyaya örnek olacak şekilde her zamanki gibi yerine getiriyor. İYİ Parti ailesi olarak Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız. Mehmetçiğimize dualarımızı gönderiyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri bizim gözbebeğimizdir. Onlara karşı görevimizi, siyasi sorumluluğumuzu yerine getirme adına Mehmetçiklerimiz için kan bağışı kampanyası başlattık. İnşallah bundan sonraki süreçte Mehmetçiğimizin burnu kanamadan, ayağına diken batmadan ülkemize geri dönerler, ailelerine sevdiklerine kavuşurlar.

Bu operasyonda şehit düşen Mehmetçiklerimize de Allah’tan Rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine de başsağlığı diliyorum” dedi.

Türk Kızılayı çalışanlarına da teşekkür eden Şehin, “Kampanyaya katılarak, “Kanımız Mehmetçiğe helal olsun” diyen tüm kan bağışçılarımızdan Allah razı olsun. Yine bu vesileyle tüm milletimizi başta ülkemizin güvenliği için kan döken Mehmetçik olmak üzere, tüm ihtiyacı olanlar için Türk Kızılayı’na kan vermeye davet ediyoruz” diye konuştu.

11 Şub 2018 - 11:10 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.