Koçer komisyon sözcüsü oldu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer AK Parti Komisyon Üye seçimleri sonucunda Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlık Divanında Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü görevine seçildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki partilerin komisyonlara bildirdiği isimlerin Genel Kurul’da oylanmasının ardından toplanan 18 ihtisas komisyonu, ilk toplantılarını yaparak başkan ve divan üyelerini belirledi. Komisyonlarda yapılan seçim sonuçlarının ardından AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlık Divanında “Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü” görevine seçildi.

Seçim sonrası değerlendirmede bulunan Milletvekili Koçer, “Şahsımı Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği ile Plan Bütçe Komisyonu Başkanlık Divanı Sözcülüğü görevine layık gören başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, AK Parti Grup Yönetimimize ve oyları ile destek veren komisyon üyesi değerli milletvekili arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi’nde artık merkezi yönetim bütçe kanun teklifi Cumhurbaşkanı tarafından TBMM’ye sunulacak. Bizler de en önemli çalışmalardan birini oluşturan Türkiye Bütçesi başta olmak üzere pek çok kanunu ve çeşitli kanunları içeren torba kanun çalışmalarını Plan ve Bütçe Komisyonumuzda adeta bir kanun fabrikası gibi çalışarak görüşmeye devam edeceğiz. TBMM’nin en önemli komisyonunda yeni dönemde de ülkemiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

17 Tem 2018 - 12:12 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.