Konukoğlu: Spora hizmet etmek onurdur

Bölgesel Amatör Liginde bu sezon ilk defa mücadele edecek olan Ankas İstiklalspor’u deplasman maçlarında Seç Turizm taşıyacak.

Gaziantep’i Bölgesel Amatör Ligi 2’inci grupta temsil edecek olan Bordo – Mavili ekip, en güvenilir seyahat firmaları arasında yer alan Seç Turizmi tercih etti.

Seç Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı ile görüşen Ankas İstiklalspor kulüp başkan yardımcısı Sakıp Savaşçı, Futbol Şube Sorumlusu Tahsin ve Teknik Direktör Salih Karalar 208 – 2019 sezonunda deplasman taşımacılığı konusunda anlaşma sağladı.

KONUKOĞLU “SPORA HİZMET ETMEK ONURDUR”

Gaziantep futboluna hizmet etmenin kendileri açısından onur olduğunu dile getiren Seç Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu, “Aile olarak yıllardır bu şehirde başta Gaziantepspor olmak üzere destek olduk ve şimdi de Gazişehir Gaziantep’e destek olmaya devam ediyoruz. Bu bizler için mutluluktur. Bu sezon şehrimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Ankas İstiklalspor’un deplasmanlara gidiş gelişlerinde firmamızı tercih etmeleri bir güvenden ibarettir. Kendilerine yeni sezonda başarılar diliyorum, İnşallah kazasız belasız bir sezon geçirmeleri nasip olur” diye konuştu.

SAVAŞÇI “GÜVENEREK TERCİH ETTİK”

Seç Turizmin 46 yıldan bu yana hizmet ettiğini kaydeden Ankas İstiklalspor başkan yardımcısı Sakıp Savaşçı, “Firmanın güvenirliği en önemli tercih sebebimiz oldu. Daha önce ki bazı deplasmanlarda da Seç Turizm ile yapılan seyahat kafilenin memnuniyeti doğrultusunda bu sezon da deplasman tercihimiz olmuştur. Sayın Settar Konukoğlu’na kulübümüze vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz” açıklamasını yaptı.

20 Eyl 2018 - 10:29 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.