Öğrencilerin satranç hamlesi 23 Nisan için

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi’indeki satranç sınıfı öğrencileri hamlelerini 23 Nisan için yaptılar.

Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi satranç sınıfında eğitim alan 80 öğrenci 23 Nisan’a özel düzenlenen satranç turnuvasında dereceye girmek için mücadele ettiler. Öğrenciler başarılı olabilmek için hamlelerini büyük bir dikkat içerisinde yaptı. Düzenlenen turnuvada öğrencilerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının arttırılması amaçlandı.

Derslerimizi olumlu etkiledi

Turnuvaya katılan öğrenciler, satranç sayesinde internet bağımlılığından kurtulduklarını belirterek, “Satranç eğitimi almaya başladıktan sonra hayatımızda önemli değişiklikler yaşadık. Derslerimizde iyileşmeler oldu. Bunu yanı sıra internet bağımlılığından kurtulduk. Zamanımızın büyük bir bölümünü daha önce internet alıyordu. Şimdi ise satranç oynuyoruz. Hem derslerimizde, hem de sosyal çevremizde olumlu gelişmeler oldu.” Diyerek herkesin satranç oynaması yönünde tavsiyelerde bulundular. Dereceye giren öğrencilere turnuva sonrasında çeşitli hediyeler verildi.

17 Nis 2018 - 13:57 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.