Özgürcan’ı Adana Demir istedi

Gazişehir Gaziantep’in golcü oyuncusu Özgürcan Özcan’ı bu sefer de Adana Demirspor istedi. Altınordu’nun ısrarla istediği ancak transfer edemediği gol...

Gazişehir Gaziantep’in golcü oyuncusu Özgürcan Özcan’ı bu sefer de Adana Demirspor istedi. Altınordu’nun ısrarla istediği ancak transfer edemediği golcü oyuncuya TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor talip oldu. Diğer takımlara göre daha yüksek bir bonservis bedeli ödemeye hazır olan Adana Demirspor’un bu oyuncuyu kadroya katması an meselesi. Özgürcan Özgür hakkındaki son kararı ise teknik direktör yalçın Koşukavak verecek.

18 Tem 2018 - 20:53 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.