SANKO Adıyaman çalışanlarına iftar

SANKO Holding şirketlerinden Adıyaman Tekstil ve Çimko Çimento fabrikalarında çalışanlar ve aileleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Konukoğlu Ailesi tarafından bir asrı aşan süredir uygulanan iftar yemekleri kapsamında SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu’nun ev sahipliğinde Adıyaman’da düzenlenen iftar yemeğine, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Vali Nurullah Naci Kalkancı, Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar, Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Müftüsü Mehmet Taşçı, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Mehmet Altundağ, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Emin Yücekaya, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Fuat Tekin ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Çelenk katıldı.

Çimko Çimento Genel Müdürü Cenker Mirzaoğlu, Sanko Tekstil İşletmeleri Genel Müdürü Ökkeş Cansız, Adıyaman Tekstil İşletmeleri Genel Müdür Yardımcıları Hüseyin Özhan ve Hüseyin Demir’in de katıldığı iftar programı kapsamında, kurumda 10, 15, 20 ve 25 yıldan beri çalışan 7 kişiye içerisinde lazerle işlenmiş fotoğrafı bulunan kristal plaket ve armağan verildi.

Bu arada, yemekte bulunan en kıdemli personel olan Teknik Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Demir’e özel armağan takdim edilirken, çalışanlar arasında yapılan çekilişle 4 kişi tam, 4 kişi de yarım altın kazandı.

06 Haz 2018 - 15:27 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.