Şehitkamilliler aşure sofrasında buluştular

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure ikramında bulundu.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Fadıloğlu, “Allah; kardeşliğimizi, birliğimizi daim eylesin, bugünlerin kadrini, kıymetini bilerek yaşamayı nasip etsin” dedi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda organize edilen geleneksel aşure ikramına vatandaşın ilgisi yoğun oldu. Hicri yılbaşının başlangıcı olarak kabul edilen Muharrem ayının 10. gününde kutlanan aşure günü dolayısıyla hazırlanan aşureler vatandaşa ikram edildi.

Meydana giderek aşure kazanının başına geçen ve kendi elleriyle vatandaşlara aşure ikram eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra vatandaşla birlikte aşure yedi. Organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

BİZİM ARAMIZDA AYRILIK YOKTUR

Aşure ikramı sonrası açıklamada bulunan başkan Rıdvan Fadıloğlu, Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti. Birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Başkan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak her sene olduğu gibi geleneksel olarak bu sene de Muharrem ayında aşure dağıtımını 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda başlattık. Allah, yaşanan acıları bir daha yaşatmasın. Allah; kardeşliğimizi, birliğimizi daim eylesin, bugünlerin kadrini, kıymetini bilerek yaşamayı nasip etsin. Bizim aramızda ayrılık yoktur. Hele hele şu yaşadığımız dönemlerde ne kadar çok birbirimize sıkı sıkı sarılırsak memleketimiz daha hızlı yükselecektir. Ben, bu vesileyle Muharrem ayını kutluyorum. Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

20 Eyl 2018 - 16:09 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.