ŞKM'de şiir dinletisi ve kum sanatı gösterisi

Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitler Günü anma programı kapsamında organize ettiğimiz Dursun Ali Erzincanlı ile şiir dinletisi ve Veysel Çelikdemir tarafından yapılacak kum sanatı gösterisine tüm basın mensuplarımızı ve halkımızı davet ediyorum” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitler Günü anma programı kapsamında organize ettiğimiz Dursun Ali Erzincanlı ile şiir dinletisi ve Veysel Çelikdemir tarafından yapılacak kum sanatı gösterisine tüm basın mensuplarımızı ve halkımızı davet ediyorum” dedi.

Kentin kültürel kimliğine yaptığı yatırımlarla adından sıkça bahsettiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; yıl içerisinde düzenlediği sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle ilçe halkının takdirini kazanmayı sürdürüyor. Başkan Fadıloğlu, Şehitler Günü anma programı kapsamında organize edilen Dursun Ali Erzincanlı ile şiir dinletisi ve Veysel Çelikdemir tarafından yapılacak kum sanatı gösterisinin saat 19:30’da Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirileceğini söyledi.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Tüm Gazianteplileri düzenlenecek etkinliğe davet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Kendisine has sesi ve yorumuyla önemli bir dinleyici kitlesine sahip olan Dursun Ali Erzincanlı, Şehitler Günü anma programı çerçevesinde ilçe halkımızla buluşacak. Gönüllere kazınan şiirlerini halkımız için seslendirecek Dursun Ali Erzincanlı ile beraber sahne alacak Veysel Çelikdemir, kum sanatı gösterisi sunacak. Saat 19:30’da Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek tüm basın mensuplarımızı ve halkımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

19 Mar 2018 - 14:48 - Kültür & Sanat

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.