Sözeri: Hedefe kitlendik

Sahasında İstanbulspor’u mağlup eden Gazişehir Gaziantep’in teknik direktörü Erkan Sözeri maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Gazişehir FK Teknik Direktörü Erkan Sözeri sahada iyi bir takım olduğunu belirterek, “Bugün her şeyden önemlisi inanmış bir takım vardı. Camiaya inanmış hedefe kilitlenmiş ve en iyisini oynamaya çalışan bir takım vardı. Bu anlamda gerçekten oyuncularıma teşekkür ederim. İstanbulspor hak ederek geldi ama maçın iyisi bizdik. Arzulu coşkulu ve göze hoş gelen bir futbol oynadık. Oyuncu değişikliği hamlelerimiz de yerinde oldu. Önümüzde çok zorlu bir Eskişehirspor maçı var, bu maçı unutup ona konsantre olmamız lazım“ dedi.

18 Şub 2018 - 19:08 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.