Tahmazoğlu ‘Ya Hak’ diyerek ilk ok atışını yaptı

Şahinbey Belediyesi, tarafından 86.500 m2 alan üzerine kurulan Akkent Spor Köyün ’de  Ampute Futbol ve Okçuluk tesisi faaliyete başladı.  Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ‘Ya Hak’ diyerek ilk ok atışını yaptı.

Şahinbey Belediyesi, tarafından 86.500 m2 alan üzerine kurulan Akkent Spor Köyün ’de Ampute Futbol ve Okçuluk tesisi faaliyete başladı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ‘Ya Hak’ diyerek ilk ok atışını yaptı.

Şahinbey İlçesine yaptığı yatırımlarla ilçenin çehresini değiştiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Akkent Spor Köyüne yapılan Okçuluk tesisi ve Ampute Futbol Sahasına başkan yardımcıları ile birlikte giderek ok atışı yaptı. Geleneksel Türk Okçuluğu ile birlikte modern olimpik okçuluk eğitimleri Akkent Spor Köyü’nde başladı.

TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Okçuluk sporunu geliştirmek adına ücretsiz kurs verdiklerini belirterek, “Ecdat sporlarımızdan olan okçuluk bizim içinde çok önemli bu nedenle Gaziantep’imize ve Şahinbey’imize yeni bir okçuluk tesisi kazandırdık. Bu spor dalındaki kurslarımızda başladı. Tüm vatandaşlarımızı ve gençlerimizi Akkent Spor Köyü içerisinde bulunan okçuluk tesisimize davet ediyorum. Aileleri ve çocuklarıyla tesisimize gelsinler ve okçuluk sporunu öğretip alıştıralım. Tecrübeli hocalarımız eşliğinde yapılan okçuluk sporu için vatandaşlarımızdan hiçbir ücret talep etmiyoruz. Oldukça zevkli, insanı rahatlatan güzel bir spor dalı tüm Gazianteplileri okçuluk tesisimize bekliyoruz” dedi.

20 Eyl 2018 - 16:21 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.