Bakbak ‘Fırsat Eşitliği Komisyonu’nda

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Dr. Derya BAKBAK, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyeliğine seçildi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Dr. Derya BAKBAK, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyeliğine seçilerek, önemli bir sorumluluk ve görev üstlendiğini söyledi.

Dr. Derya Bakbak yaptığı açıklamada;

Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonun Misyonu; Kadın haklarının korunması ve geliştirilmesi, Kadın Erkek eşitliğinin sağlanmasına yönelik olarak ülkemizde ve uluslararası alandaki gelişmeleri izlemek, bu gelişmeler konusunda Türkiye Büyük Millet Meclisini bilgilendirmektir. Komisyonumuzun Vizyonu ise ; Kadın Erkek Fırsat Eşitliğine ilişkin sorunların gerek yasal düzeyde gerekse de uygulamada iyileştirmesini sağlayarak etkili bir parlamenter denetimi sağlamaktır.

Kadınlarımızın hala bir çok ihtiyacı ve sosyal yaşam içinde talepleri bulunmaktadır. Bunlar içinde Kadın istihdamı, toplum içinde gerekli saygınlık ve kadın haklarının savunulması çok önemli konulardandır. Kadınların bu sorunlarla mücadelesinde başta yasal düzenlemeler olmak üzere pek çok alanda toplumsal gelişimine katkı sağlamak İçin çalışacağız. Kadınlarımıza ve Annelere büyük değer veren Sn. Cumhurbaşkanımızın Başkanlığında ve Ak Parti döneminde özellikle kadın istihdamı ve kadın haklarında büyük ölçüde artış görülmektedir. İnşallah yeni dönemde Yine sayın cumhurbaşkanımızın önderliğinde Yeni Türkiye yolunda kadınlarla ilgili olarak çitayı daha da yükseltmek hedefindeyiz. Dedi

18 Tem 2018 - 11:00 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.