Toroslar EDAŞ'tan Gaziantep'te yatırımlara devam

Toroslar EDAŞ Gaziantep’te kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2018 yılının Haziran ayında bakım, onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti.

Toroslar EDAŞ, Gaziantep’te sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Daha aydınlık bir kent için 2018 yılının Haziran ayında Şahinbey, Şehitkamil, Oğuzeli, Araban, Yavuzeli,Nizip, Karkamış, Nurdağı ve İslahiye’de 2580 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri yine adı geçen ilçelerde 12 kilometrelik hattın da bakımını yaptı. Kentte 7 elektrik panosu, 5 trafo ve 33 dağıtım merkezinin de bakımı yapıldı.

Toroslar EDAŞ, Haziran 2018’de yeni yatırımlara da hız verdi. Gaziantep’te 60,5 Km’lik yeni kablo döşeyen Toroslar Edaş ekipleri kentte 694 yeni aydınlatma armatürünün montajını da gerçekleştirdi. Ayrıca yeni 69 elektrik panosu ve 19 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

Toroslar EDAŞ’ın Gaziantep’teki bakım ve yatırım çalışmaları devam edecek.

18 Tem 2018 - 12:48 - Ekonomi

Mahreç  Hasan Akpınar


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.