TÜMSİAD’dan zabıtaya ziyaret

TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği) Gaziantep Şube Başkanı Kazım Apa, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı M.Salih Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.

TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği) olarak, Milli ve manevi değerlerimizi esas alarak; hak ve adaleti; insan, toplum ve çevre açısından üstün tutan bir anlayışı özümsemiş bir STK olmayı hedeflediklerini belirten Apa, ‘Serbest piyasa ekonomisinin temel prensipleri çerçevesinde iş ahlakına sahip girişimciler aracılığı ile sürdürülebilir iktisadi kalkınmaya destek vermeyi, bireysel ve toplumsal huzur ve refahın geliştirilmesini amaçlıyoruz” dedi.

Zabıta Daire Başkanlığı’nın kentin huzuru için yürüttüğü başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyen Kazım Apa, M. Salih Yıldırım’ı ve ekibini tebrik etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı M. Salih Yıldırım, Özel sektör ve kamu ilişkilerinde işbirliğini ve ortak aklı önemsediklerini belirterek, amaçlarının kentte yaşayan insanların yaşam standartlarını arttırmak olduğunu dile getirdi.

Yıldırım, ‘Gerçekleştirdiğimiz projelerimizde mutlaka ortak aklı önemsiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’in vizyonu ve talimatları doğrultusunda STK'lar ve halkımızla güçlü iletişim tesis ederek, onların önerileri ve fikirleri değerlendiriyoruz.

Sivil toplum kuruluşlarımızın bize getirmiş olduğu yapıcı önerilerden istifade ediyoruz. Nezaket göstererek bizi ziyarete gelen TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği) Gaziantep Şube Başkanı Kazım Apa’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.