Türk Basının önemli isimleri Gaziantep'te buluşuyor

Türk basının önemli simaları, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel Basın Ödülleri Gecesi’ne katılmak üzere 13 Ocak’ta Gaziantep’te olacak.

Türk basının önemli simalarından Sedat Ergin, Abbas Güçlü, İsmail Küçükkaya, Nazlı Çelik, Sabiha Doğan, Yavuz Donat, Osman Altınışık gibi isimler Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel Basın Ödülleri Gecesi’ne katılmak üzere 13 Ocak’ta Gaziantep’te olacak. Gecede başka önemli isimler de yer alacak.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel hale getirdiği Basın Ödülleri Gecesi’nin 4.sü Cumartesi günü Şirehan Hotel’de düzenlenecek. Gecede, Gaziantepli gazeteciler ve eşleri dayanışma ve kaynaşma içerisinde olurken, Türk basınının seçkin simaları da bu önemli gecede, Gaziantepli meslektaşlarıyla buluşacak.

KİMLER GELİYOR?

Hürriyet Gazetesi’nde bir dönem Genel Yayın Yönetmenliği de yapan ve halen bu gazetede yazar olarak mesleğini sürdüren Sedat Ergin, Milliyet Gazetesi Eğitim Editörü ve Yazarı Abbas Güçlü, Fox TV Çalar Saat Programı’nın sunucusu Gazeteci İsmail Küçükkaya, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni ve Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik ve Milat Gazetesi Yazarı Sabiha Doğan da bu önemli gecede meslektaşlarıyla beraber olacak. Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat ve Sabah Gazetesi Ankara Yayın Yönetmeni Osman Altınışık ta geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Gaziantepli meslektaşlarıyla buluşmak için gecede yer alacak. Ayrıca, medya ve iletişim sektörünün önemli isimlerinin yanı sıra sektörle alakalı hizmet veren bazı üst bürokratlar da hafta sonu Gaziantep’e gelerek geceye katılacak.

AY “MESLEKİ DUAYENLERİMİZLE BİR ARADA OLMAK HEYECAN VERİCİ”

GGC Başkanı İbrahim Ay, bu önemli gecede, birbirinden değerli usta kalemleri ve mesleğin duayenlerini görmekten büyük mutluluk duyacaklarını belirterek “Amacımız Basın Ödülleri Gecesi’ni yerelden ulusala doğru taşımak. Bu kapsamda, geçtiğimiz yıl da yine çok önemli meslektaşlarımızı ağırlamamıştık. Bu yıl da yine hepimizin yakından tanıdığı, mesleğinde rol model olmuş, çok kıymetli üstatlarımızı ve başarılı isimleri ağırlıyoruz. Onları daha yakından tanıma, dinleme ve tecrübelerinden yararlanma imkanı bulacağız. Ben şimdiden herkesin huzurunda bu isimlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

JÜRİ DE GECEDE OLACAK

4.Basın Ödülleri gecesinde, bu yıl dereceye giren isimleri Türkiye’nin değişik illerinden Cemiyet Başkanları belirledi. Seçici Kurul’da yer alan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mikail Pelit, Diyarbakır Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysi İpek ve Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın da aynı akşam meslektaşlarının coşkusuna ortak olacak.

YEŞİM SALKIM KONSER VERECEK

4.Basın Ödülleri Gecesi’nde ünlü sanatçı Yeşim Salkım’ın sahne alacağı daha önce açıklanmıştı. Bu önemli gecenin sunucuları ise Dilay Korkmaz ve İlker Kurt olacak.

Basın çalışanlarının aileleriyle katılacağı geceye, Gaziantep iş, siyaset ve bürokrasi dünyasından isimler de davet edildi.

09 Oca 2018 - 16:20 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.