Ünlü dizi Gaziantep’te çekilecek

Senaryosunu Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat'ın yazdığı iddialı Gülperi dizisinin okuma provaları dün başladı. Dizinin ilk bölümlerinin Gaziantep’te çekileceği öğrenildi.

Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen'i buluşturan 'Gülperi' dizisinin ekibi, sete çıkmak için gün sayıyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat'ın yazdığı iddialı dizinin okuma provaları dün başladı. Cem Karcı'nın yönetmen koltuğunda oturacağı TIMS&B imzalı dizinin konak, sınır, cezaevi ve adliye sahnelerinin çekimi için dizi ekibi, Gaziantep'e gelmeye hazırlanıyor. Yönetmen Cem Karcı, dizide Nurgül Yeşilçay'ın hayat verdiği Gülperi'nin gelin gittiği Taşkınhan konağını ve diğer mekanları gezmek için geçen ay Gaziantep'e gelip uzun uzun araştırma yaptı.

Dizide eşi sınırda kaybolunca üç cocuğu Bedriye, Hasan ve Can'la ortada kalan Gülperi'nin etkileyici hikâyesi beyazcama aktarılacak. Namusunu korumak isterken hapse düşecek olan Gülperi, oğullarının başına gelen felaketlerden kendisini sorumlu tutan kayınpederi Yakup tarafından zorla İstanbul'a gönderilecek. Büyükşehirde tutunabilmek için kapıcılığın yanı sıra terzilik de yapacak olan Gülperi'nin yolu, üç çocuğunun velayetini almak isterken gençlik aşkı avukat Kadir'le kesişecek.

Show TV'de ekrana geleceği konuşulan dizide Gülperi'nin zalim kayınpederi Yakup'u usta tiyatrocu Tarık Papuççuoğlu canlandıracak. Nurgül Yeşilçay, kariyerinin başındayken de "İkinci Bahar" dizisinde Tarık Papuççuoğlu'yla kamera karşısına geçmişti. Yeni yüzlerden oluşan kadrosuyla dikkat çeken "Gülperi"nin bir başka ünlü oyuncusu ise model ve stil danışmanı Ece Sükan olacak. Daha önce Nurgül Yeşilçay'ın Derimod reklamında stil danışmanlığını yapan Ece Sükan bu kez güzel oyuncuyla aynı dizide rol alacak.

18 Tem 2018 - 08:53 - Magazin

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.