Uzer: Boyun eğmeyeceğiz

Ak Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer ABD'nin Türkiye'ye yönelik yaptırımları ve döviz dalgalanmalarına tepki gösterdi.

Milletvekili Ahmet Uzer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ABD'ye tepki göstererek, "ABD'nin son birkaç yıldaki sorumsuz ve anlaşılmaz tavırları nedeniyle Türkiye olarak yeni müttefikler, dostlar ve birlikler arayışına girdik. ABD sadece bize değil, AB'ye ve düşman olarak gördüğü Çin, Rusya, İran ve Venezuela'ya karşı da bu tutumu sürdürüyor. Diplomasiye devam etmeliyiz fakat Amerika'nın da bizim bu konudaki kararlılığımızı anlaması gerekiyor. Türkiye yaptırım ve tehditlere boyun eğecek ve diz çökecek bir ülke değildir. Sağlam irade ile hem ekonomimize hem de uyguladığımız ekonomik politikalara sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Uzer Türkiye'nin bu ekonomik dar boğazı ancak birlik ve beraberlik ile aşabileceğini vurguladı.

13 Ağu 2018 - 18:16 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.