Ne bekliyordunuz ki!

Dün Trabzon’da alınan sonuca hiç şaşırmayanlardan biriyim.

Maça saatler kala kadro açıklandığında birde baktım ki Bülent hoca macera peşinde.

İki gün önce Gaziantep’e gelen ve takımla bir kere antrenmana çıkan kaleciyi onbirde başlatmak neyin nesi.

Kadroda bu kadar değişimin nedeni ne? Zaten oynamayanlar iki üç hafta önce tespit edişmiş ve kadro dışı bırakılmışlardı. Yeni bir maceraya ne gerek var.

Adamlar yeni stat açıyor, taraftar yönünden, futbolcu yönünden hiç olmadıkları kadar hazırlar maça. Bir önlem alınacağına fantezi yapılmış kadro üzerinde. Alın size sonu.

Yazık oluyor, bir çınar devriliyor. Halen ligin dibindeyiz. Can çekiyor bu takım can. Halen üç beş hafta sonra düzeliriz umutları mı taşıyorsunuz yoksa. Atı alan Üsküdar’ı geçiyor.

Kim niye inat ediyor.

Bize destek olmazsanız bizde bu takımı inadına düşürürüz mü diyorsunuz?

Ortada bir başarısızlık var ve bunun sonu çok kötü yere gidiyor.

Telafisi olmayan günlere gidiyoruz.

Gerçekten bu şehri seviyorsanız yapın artık bir şeyler.

Gaziantepspor yok oluyor.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Sedat Torun - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.