-

Sponsor sensin tribüne gel

Son haftalardaki performansı ile form yakalayan Gaziantepspor, lider Medipol Başakşehir ile Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın 19.30'da Kamil...

Sponsor sensin tribüne gel
Büyütmek için resme tıklayın

Son haftalardaki performansı ile form yakalayan Gaziantepspor, lider Medipol Başakşehir ile Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın 19.30'da Kamil Ocak'ta kozlarını paylaşacak. Takıma destek olmak için dört kolla çalışan taraftara oyunculardan da destek geldi. Başakşehir maçı için son hazırlıklarını yapan Gaziantepsporlu oyuncular bir video çekerek taraftarı maça çağırdı. 'Sponsor sensin tribüne gel' başlığıyla çekilen video sosyal medyada gündem oldu.

17 Eyl 2016 - 00:00 - Gaziantep Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.