Dr. Mehmet Taşkıran Hatem'de

Hekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün güçlenmeye devam eden Özel Hatem Hastanesi'nde Üroloji Uzmanı Op. Dr. Mehmet Taşkıran hasta kabulüne başladı.

Gaziantep'teki başarılı çalışmaları ile tanınan Op. Dr. Mehmet Taşkıran ‘ın idrar yolu hastalıkları, prostat büyümesi, iktidarsızlık, kısırlık (İnfertilite), idrar kaçırma, böbrek taşları, böbrek kanserleri, testis hastalıkları, testis kanseri , mesane kanseri , prostat kanseri , vazektomi , cinsel isteksizlik , cinsel sorunlar ve çocuk ürolojisi tıbbi ilgi ve uzmanlık alanları arasında yer alıyor. Tecrübeleri ve mesleki becerileri ile adından sıkça söz ettiren Dr. Mehmet Taşkıran İyi derecede İngilizce biliyor. Uluslararası ve ulusal alanda birçok kongreye, kursa ve eğitime katılmıştır.

Op. Dr. Mehmet Taşkıran kimdir?

1980 yılında Gaziantep’in Nizip ilçesinde doğan Dr. Taşkıran İlk ve orta öğrenimini Nizip'te tamamladı.2005 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr. Taşkıran 2007-2012 yılları arasında İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde üroloji alanında uzmanlık eğitimini tamamladı.

Uzmanlık eğitimi sonrasında Ankara Özel Çağ Hastanesi, İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hakkâri Şemdinli Devlet Hastanesi, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Nizip Devlet Hastanesi gibi birçok kurumda görev yapmış olan Op. Dr. Mehmet Taşkıran, mesleki çalışmalarına 2020 yılından itibaren Özel Hatem Hastanesi'nde devam etmektedir.

20 Şub 2020 - 10:29 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.