Şehit aileleri ve gazilerden ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek

Fırat'ın doğusunda PKK/YPG terör örgütüne yönelik yürütülen Barış Pınarı Harekatı'na  İslahiye ilçesindeki şehit aileleri ve gaziler de destek verdi.

Terörle mücadelede bugüne kadar dek 54 evladını şehit veren Gaziantep'teki şehit aileleri ile gaziler, yaptıkları basın açıklaması ile PKK/YPG'ye yönelik başlatılan Barış Pınarı harekatına destek verdi. Şahit aileleri ve gaziler adına basın açıklamasını yapan İslahiye Şehit Aileleri Dul ve Yetimleri Derneği İslahiye Şubesi Başkanı İsmail Macit, "Barış pınarı harekatı, sınır güvenliği sağlamak, enerji koridorunu adı altında kurulmak istenen terör koridoruna ve topraklarımıza terör saldırılarına engel olmak ve PKK/YPG/PYD ile DEAŞ gibi terör örgütlerinin kurmaya çalıştığı terör yapılanmasını sona erdirmek amacıyla yapıldığını çok iyi biliyoruz. Ayrıca bu harekat ile Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumak,terörden arınan bölgeleri Suriyeli sığınmacıları yerleştirmek gibi amaçları da bulunuyor. Bu nedenlerle biz bu operasyonu sonuna kadar destekliyoruz Silahlı Kuvvetlerimize başarılar dilerken her zaman olduğu gibi yine onların yanlarındayız. Bu operasyondan üstün başarılarla döneceklerine inancımız tamdır. Rabb'im yar ve yardımcıları olsun dualarımız onlarla" diye konuştu.

Macit ve gaziler görev verildiği takdirde göreve hazır olduklarını ifade etti.

12 Eki 2019 - 16:32 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.