Yeşilçam Tutkunu Caroline

Yeşilçam Tutkunu Caroline Caroline'den Yeşilçam Şarkıları Nostaljik sesi ve şarkıları ile Türk pop müziğine yeni bir soluk getiren başarılı sanatçı...

Yeşilçam Tutkunu Caroline

Caroline'den Yeşilçam Şarkıları

Nostaljik sesi ve şarkıları ile Türk pop müziğine yeni bir soluk getiren başarılı sanatçı Caroline Yılmaz, popüler 5 Yeşilçam şarkısına tekrar hayat verdi. Prodüktörlüğünü ünlü müzisyen Cihan Okan'ın yaptığı proje, Caroline Yılmaz'ın youtube kanalından akustik videolar ile yayınlanacak. Aralarında Artık Sevmeyeceğim ve Benim Gözüm Sende gibi eserlerin bulunduğu proje için Caroline: "Hepimiz bu şarkılarla büyüdük, aşkı bu şarkılarla tanıdık. Geçmişi bugüne getirmeyi misyon edindik, çünkü bugünün düne çok ihtiyacı var."şeklinde konuştu. Sanatçı, kasım ayında, kendi söz ve bestesi olan "Canı Sağolsun" adlı şarkısını yayınlayacağının ve klip çekeceğinin müjdesini de hayranlarına verdi.

02 Eki 2019 - 17:07 - Magazin

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.