“100. Yılda 100 Hayırsever” Gaziantep’e çok yakışacak

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan ve son zamanlarda sıkça gündeme gelen “100. Yılda 100 Hayırsever” kampanyasına destekler her geçen gün artıyor.

Gaziantepli ve Gaziantep’e gönül veren hayırseverler yaptıkları hayır işleri ile şehrine olan vefayı gönülseferberliği ile sürdürüyor.

Başlatılan kampanya kapsamında neredeyse her gün bir protokol yapılırken yeni bir hayır işi için imzalar atıldı.

Hayırsever Yaşar Tabur tarafından Şehitkâmil İlçesine yaptırılacak caminin protokol imza töreninde konuşan Vali Davut Gül, hayırseverlerle yapılan protokol ve etkinliklerin çok kıymetli olduğuna değindi.

Hayırseverlerin kendi istedikleri hayırlar ile şehrin ihtiyaçlarının karşılandığına işaret eden Gül, “Zaman zaman bize, belediyelerimize, kaymakamlıklarımıza hayırseverlerimiz geliyor. Bazı hayırseverlerimiz okul yaptırıyor, bazıları cami, bazıları kütüphane yaptırıyor. Hepsi birbirinden kıymetli, hepsi ihtiyaç. Önemli olan doğru planlama. Allah hayırseverlerimizden ve ailelerinden razı olsun. Birçok etkinlik yapıyoruz ama en çok sevdiğimiz etkinlik hayırseverlerimizle yaptıklarımız” ifadelerini kullanarak emeği geçen herkese teşekkür etti.

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hayırseverlerin başvuruları doğrultusunda ihtiyaç olan bölgelerde kendilerine yer gösterildiğini belirterek, “Bu bölgede 4 cami yaptıracaktık. 3’ü tamamlanmıştı, 4.’üncüsünü de Yaşar bey yaptırmayı talep etti. Planlaması ile ilgili çalışma da tamamlandı. İnşallah en kısa sürede ibadete açılır” dedi.

İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, inşa edilecek caminin Gaziantep’in dini ve manevi hayatına katkı sunan çok anlamlı bir cami olacağını vurgulayarak emeği geçenlere gönülden teşekkür etti.

Hayırsever Yaşar Tabur ise vesile olanlara teşekkür ederek tez zamanda ibadete açılması temennisinde bulundu.

Konuşmalar sonrasında taraflar arasında imzalar atıldı.

09 Tem 2020 - 21:16 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.