Yılmaz Vural'ın yeni adresi belli oldu!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural’ın getirildiğini açıkladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra Teknik Direktör Cenk Laleci ile yollarını ayıran Menemen FK, takımın başına tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural’ın getirildiğini duyurdu.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik direktörlük görevi için profesyonel futbol camiamızın en tecrübeli isimlerinden Sn. Yılmaz Vural ile anlaşma sağlamıştır. Vural ve ekibine hoş geldin diyor, Şanlı Armamız altında başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

28 Eki 2023 - 11:24 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.