Konukoğlu ailesinin acı günü

Merhum Saip Konukoğlu’nun eşi Hatice Konukoğlu vefat etti.

Ömer, Settar ve rahmetli Mehmet Konukoğlu’nun annesi olan Hatice Konukoğlu bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Abdülkadir, Zeki ve Adil Konukoğlu’nun yengesi olan Hatice Konukoğlu’nun bugün Bahattin Nakıpoğlu Camii’de kılınacak ikindi namazına müteakip Asri Mezarlıkta toprağa verileceği bildirilirken taziyenin ise 160 No'lu taziye evinde kabul edileceği öğrenildi.

31 Eki 2023 - 09:16 Gaziantep- Gündem

Muhabir  Telgraf Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.