25 Aralık özel ödülü GAÜN’lü akademisyene

Gaziantep Kulübü, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türk Hemşireler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Doç. Dr. Rabia Sohbet’i 25 Aralık Özel Ödülü’ne layık gördü.

Gaziantep Kulübü, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türk Hemşireler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Doç. Dr. Rabia Sohbet’i 25 Aralık Özel Ödülü’ne layık gördü.

Gaziantep Tabipler Odası’nda gerçekleştirilen törende Doç. Dr. Rabia Sohbet’e, 25 Aralık Özel Ödülü’nü Gaziantep Kulübü Başkanı Av. Sibel Gürsel takdim etti. Covid-19 pandemi sürecinde gösterdiği cansiperane performansından dolayı bu ödüle layık görüldüğünü söyleyen Av. Sibel Gürsel, Doç. Dr. Rabia Sohbet’i çalışmalarından dolayı tebrik etti. Gaziantepli ve gazi torunu olduğunu ve bundan dolayı 25 Aralık Özel Ödülü’nün son derece önemli bulduğunu belirten Doç. Dr. Sohbet, "Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Genç yaşta hayatını kaybeden meslektaşlarımız oldu. Çok üzücü bir durum. Meslektaşlarım adına bu ödülü aldım. Bu ödülün Ankara genel merkezimizde sergilenmesini istiyorum. Meslektaşlarım salgında canlarını siper ederek işlerini yapıyor ve birçok arkadaşımız bu süreçte canını kaybetti. Sağlıkçıların şuanda diğer meslek guruplarından daha fazla zor durumda olduğunu düşünüyorum. Bu süreçte sağlık çalışanları çok ciddi işler yaptı. Dilerim en kısa zamanda bu salgınla başa çıkılır, aşısı ve tedavisi aktif hale gelir. Bu ödüle layık görüldüğüm için mutluyum” diye konuştu.

15 Oca 2021 - 08:53 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.