Açlık grevi yaparız

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkan Adil Konukoğlu’nun bırakacağı iddiaları amigoları tedirgin etti.

‘Başkanımız bırakmasın diey açlık grevine dahi gideriz’ diyen amigo Esat Yetmez, “Başkanımzızın bırakmasını asla istemiyoruz. Onun sayesinde yeniden super lige döndük. Çok baba bir adam. Amigolar olarak bırakmasın diye açlık grevi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Amigo Mahmut da “Başkanımızı çok seviyoruz. Bizi öksüz bırakmasın” dedi.

18 Haz 2019 - 19:55 - Gaziantepspor

Mahreç  Okan Çelik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

antepli - tamamıyla çıkar. amigolar çıkarı bittiyse ölüm orucuna girerler tabii gece yerler gündüzde basın önünde bir şey yemezler. yeni genç, dinamik, heycanlı ve çıkar gözütmeyen taraftar ve tribün liderleri istiyoruz. bu eskilerden bıktık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 19:55
01

unutmaz - bunlar bir zamanlar celal doğan için ölüm orucu yapıyorlardı bırakma bizi baba diye ağlıyorlardı...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 19:55