Adamspor'un zirve inadı

TVF Kadınlar Voleybol 2. Lig’de Gaziantep’i temsil eden Adamspor voleybol takımı, deplasmanda oynadığı Adıyaman Spor Der takımını 3-0 yenerek dörtte dört yaptı.

Adıyaman Yenimahalle Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibini kolay geçen Adamspor Voleybol Takımı zirveye bir adım daha yaklaştı. İlk sette oyun üstünlüğünü ele alan Adamspor 13-25 kazanırken, ikinci set 19-25 ve üçüncü sette 21-25 tamamlandı. Puanını 14’de yükselten Adamspor üçüncü sıradaki yerini korurken lider ile arasındaki puan fark 3’e düştü. Takım antrenörü Suphi Şahin, Adıyaman deplasmanında çok iyi oynadıklarını ve set vermeden maçı aldıklarını söyledi. Adım adım Play-off’a ilerlediklerini kaydeden Şahin, “Rakibimiz karşında kızlarımız gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Son dört haftada 4 galibiyet alarak zirveye bir adım daha yaklaştık. Sezon sonuna kadar mücadelemizi sürdürüp adımızı Play-off’a yazdırmak istiyoruz” dedi.

ANTAKYA İLE FİNAL GİBİ

Adamspor voleybol takımı ilk yarının son maçında Antakya Belediyesi’ni konuk edecek. Üniversite liglerindeki maçlar nedeniyle bu hafta ligde maçlar oynanmayacak. 21 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan Adamspor-Antakya maçı ise final niteliğinde. Zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmada kazanan büyük avantaj elde edecek.

09 Ara 2019 - 15:29 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.