Ağbaba’dan Gaziantep itirafı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili bir itirafta bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili bir itirafta bulundu. Ağbaba, “İstanbul, Ankara, Adana gibi yerlerin kazanılması için bazı illerin fedakarlık yapması gerekiyordu. Gaziantep de bu fedakarlığı yapmıştır” dedi.

CHP 37’nci İl Kongresi için CHP Genel Merkezi Gaziantep’e çıkarma yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP PM Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, milletvekilleri Baha Ünlü, Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, Gökhan Zeybek, Suat Özcan ve Özgür Ceylan kente gelerek kongreye katıldı. Kongrenin divan başkanlığını yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Gaziantep’le ilgili bir itirafta bulundu. Büyükşehirlerin kazanılması için bazı illerden vazgeçildiğini belirten Ağbaba, “Gaziantep de yerel seçimlerinde büyük fedakarlık yapmıştır. Bizim parti olarak büyük şehirleri kazanmamız için bazı illerden vazgeçilmesi gerekiyordu. Gaziantep de üzerine düşen fedakarlığı fazlasıyla yapmıştır. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

16 Şub 2020 - 22:42 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.