Aile Merkezleri M1 Gaziantep AVM’de

Binlerce kadına meslek öğrenme ve sosyalleşme imkânı sağlayan Şehitkâmil Belediyesi Aile Merkezleri M1 Gaziantep AVM’de sergi salonu açtı.

Şehitkâmil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve binlerce kadına hem meslek öğrenip hem de sosyalleşme imkânı sağlayan aile merkezleri kursiyerlerin ürünlerini tüketiciyle buluşturmak amacıyla M1 Gaziantep AVM’de sergi açtı.

Şehitkâmil Belediyesinin farklı mahallelerdeki aile merkezlerine devam eden kadın kursiyerlerin çeşitli tekniklerle yaptıkları resimler, kumaş işlemeler, nakışlar, ahşap ve seramik boyamaların da aralarında olduğu çok sayıda ürün M1 Gaziantep AVM’de kurulan Şehitkâmil Belediyesi Aile Merkezleri Sergi Salonu’nda vatandaşlarla buluşuyor.

Her hafta bir aile merkezinin ürünlerinin sergilendiğini belirten Şehitkamil Belediyesi yetkilileri, “Elden Ele, Göznuru” sloganıyla sergilenen ürünlerin vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Aile merkezlerinde meslek edindirmenin yanı sıra verilen el beceri kurslarına katılan kadınların hem kendileri için hem de aile bütçesine katkıda bulunmak amacıyla ürün yapabildiklerini söyleyen yetkililer, “Kursiyerlerimizin el emeği, göz nuru olan eserleri her hafta dönüşümlü olarak burada açtığımız sergi salonunda vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Büyük ilgi görüyor. İsteyen vatandaşlarımız burada sergilenen ürünleri aldığı gibi dileyenler de düşündükleri bir ürünü sipariş verip yaptırabiliyor” dedi.

M1 Gaziantep hakkında

Tüketicilere alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunmayı amaçlayan M1 Gaziantep AVM bünyesinde Sinepark Nakıpali Sinemaları, Eskidji Bazaar, LC Waikiki, Çetinkaya, Vişne, ARC Trend, Globay, Watsons, in Street, Uzay Gemisi, Flo, Samsung, U.S.Polo, Burger King, Popeyes bulunuyor. Ferah mekanı ve yemek alternatifleriyle alışverişi keyfe dönüştüren M1 Gaziantep Alışveriş Merkezi’nde Lunapark, Carting, Çocuk Oyun Alanları ve eğlence mekanları da yer alıyor.

20 Şub 2020 - 10:24 - Kadın

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.