AK Parti Gaziantep’te değişim büyük olacak

Ak Parti Gaziantep İl Kongresi Şubat’ın ilk haftasında yapılacak. Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor.

Ak Parti Gaziantep İl Kongresi Şubat’ın ilk haftasında yapılacak. Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor. Eyüp Özkeçecibaşkanlığındaki tek liste ile gidilecek olan kongrede yönetim kurulunda yüzde 80’lik bir değişim olacak.

Ak Parti’de İl Kongresi’nin Şubat ayının ilk haftasında yapılmasına karar verildi. Kesin tarihin ise Pazartesi günü açıklanması bekleniyor. M. Eyüp Özkeçeci başkanlığında tek liste ile gidilecek olan kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılma ihtimalinin yüksek olduğu belirdildi. Uzun süren kamuoyu araştırmaları ve teşkiatla yapılan görüşmelerina rdından mevcut başkan Eyüp Özkeçeci’nindevam etmesi yönünde karar çıkmıştı. Şu anki mevcut il yönetiminde ise büyük değişiklikler yapılması planlanıyor.Listenin yüzde 80’e yakon oranda yenilenmesi bekleniyor. Yönetim listesinin ise sosyal medyada paylaşılan formu doldurup başvuranlar arasından seçilmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Gaziantep’e gelerek kongreye katılması yüksek ihtimal olarak gösteriliyor.

Foto altı: Cumhrubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yüksek ihtimalle Gaziantep’e gelerek kongreye katılması bekleniyor

SOSYAL MEDYADAN FORMLA BAŞVURULUYOR

Ak Parti’de yapılacak olan kongrede yönetim kurulu için farklı bir yol da izleniyor. Listenin büyük ölçüde yenilenmesi bekleniyor. Yönetime girmek isteyenler, twitter hesabından paylaşılan formu dolduruyor. Şu ana kadar büyük bir ilgi olduğu ve çok sayıda ismin yönetim kademelerinde yer almak için form doldurup yolladığı belirtildi. Doldurulan formların arasından önetim kurulunda yer alacak isimlerin belirleneceği açıklandı. Ak parti Genel Merkezi’nden görevlendirilecek isimlerle İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’nin liste konusunda değerlendirmeler yaparak yönetimi belirleyeceği de dile getirildi.

DEĞİŞİM BÜYÜK OLACAK

Ak Parti’de yönetim listesinde yeni isimlere yer açılması ve yeni heyecan oluşturulması için değişim yaşanması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da konuşmalarında değişim sinyalleri vermesinin ardından Gaziantep’te de büyük değişim olacak. Yönetim konusunda ince elenip sıkı dokunacağı ve Ak Parti’ye ilk kurulduğu yıllardaki heyecan kazandıracak isimlerin tespit edileceği bildirildi.

13 Oca 2021 - 17:45 - Siyaset

Mahreç  Okan Çelik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.